Tosties vers, snel en gezond
Tosti’s in een handomdraai
Tosti, ketchup, snack, lekker eten
Tosties vers, snel en gezond
Tosties in een handomdraai, tosti
Tosties op uw feest of evenement
tosti, eten, lekker, snack, tosties

Tosties

Tosties zijn onze core-business. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van de lekkerste tosti’s, bereid met verse ingrediënten. Elke gelegenheid is een gelegenheid voor onze heerlijke tosti.

Wat onze tosti bijzonder maakt is dat wij deze op locatie bereiden met de beste ingrediënten. Met de smaak van onze tosti’s kunnen wij eindeloos variëren en wij wisselen dan ook regelmatig van aanbod. Wij kunnen de smaak zelfs aanpassen naar het thema van uw evenement. Wat niet varieert is de kwaliteit van ons product. De basis van onze tosti is 3 sneetjes brood. Wij maken daarbij uitsluitend gebruik van heerlijk vers brood van de warme bakker. De vulling van onze tosti bestaat uit verse producten welke wij bij onze vaste leveranciers verkrijgen. Wij laten niets aan het toeval over.

Voor uw evenement kunnen wij altijd een passende invulling bedenken. Wilt u onze opvallende verkoopwagen op een prominente plaats om bezoekers te trekken of juist een chique ingerichte pagode tent waar uw gasten even rustig kunnen genieten van een heerlijke tosti? Alles is bij ons mogelijk. Vragen? neem gerust contact met ons op