Tosties vers, snel en gezond
Tosti’s in een handomdraai
Tosti, ketchup, snack, lekker eten
Tosties vers, snel en gezond
Tosties in een handomdraai, tosti
Tosties op uw feest of evenement
tosti, eten, lekker, snack, tosties

Concepten

  • Tosties
  • Friet & Snacks
  • Totaal Concepten

Tosties

Tosti’s zijn onze core-business. Wij hebben ons gespecialiseerd in het maken van de lekkerste tosti’s, bereid met verse ingrediënten. Elke gelegenheid is een gelegenheid voor onze heerlijke tosti.

Wat onze tosti bijzonder maakt is dat wij deze op locatie bereiden met de beste ingrediënten. Met de smaak van onze tosti’s kunnen wij eindeloos variëren en wij wisselen dan ook regelmatig van aanbod. Wij kunnen de smaak zelfs aanpassen naar het thema van uw evenement. Wat niet varieert is de kwaliteit van ons product. De basis van onze tosti is 3 sneetjes brood. Wij maken daarbij uitsluitend gebruik van heerlijk vers brood van de warme bakker. De vulling van onze tosti bestaat uit verse producten welke wij bij onze vaste leveranciers verkrijgen. Wij laten niets aan het toeval over.

Voor uw evenement kunnen wij altijd een passende invulling bedenken. Wilt u onze opvallende verkoopwagen op een prominente plaats om bezoekers te trekken of juist een chique ingerichte pagode tent waar uw gasten even rustig kunnen genieten van een heerlijke tosti? Alles is bij ons mogelijk!

Friet & Snacks

frietwagen-knop-o-gr Steeds vaker kregen wij van onze partners de vraag of wij, naast de verse tosti’s, de mogelijkheid hebben om de complete event-catering te verzorgen. Dit wilden wij graag doen, maar wel volgens onze eigen standaard: een kwaliteitsproduct, bereid met alleen maar verse ingrediënten.

Zodoende beschikken wij nu naast onze tosti verkoopwagens over moderne frietwagens. Dankzij onze multifunctionele verkoopwagens en diverse flexibele uitbreidingsmogelijkheden kunnen wij ons aanpassen aan iedere evenement met een capaciteit van 20 tot meer dan 25.000 personen.
Onze capaciteit en assortiment is per gelegenheid in te vullen maar vast staat dat wij gebruik maken van verse kwaliteitsproducten. Zo bakken wij alleen maar 100% verse friet en maken wij exclusief gebruik van de sauzenlijn van Oliehoorn.

Totaal concepten

Samen met een aantal vaste partners hebben wij regelmatig de complete food line-up voor kleine en grote evenementen mogen verzorgen. Het grote voordeel voor u, als organisatie, is dat u een kwalitatief en divers aanbod van eten kunt bieden met slechts 1 vast aanspreekpunt.

Wij kunnen, samen met u, de meest geschikte samenstelling van aanbod bepalen voor uw evenement en u daarin volledig ontzorgen.

Onze partners zijn o.a.:

  • Fabulous food truck
  • Dutch grill store
  • Vitamin bar
  • ‘t Kempke ijsspecialiteiten
  • Vishandel Hans Bomers